Lezingenreeks "Informatie als noodzaak en kans" georganiseerd door IBW

Dit academiejaar (2013–2014) viert de opleiding Informatie- en Bibliotheekwetenschap (IBW) haar dertigjarige bestaan. Naar aanleiding hiervan organiseren we een lezingenreeks met internationaal erkende sprekers, onder de noemer ‘Informatie als noodzaak en kans’

Sprekers uit binnen- en buitenland behandelen uiteenlopende topics, van nieuwe ontwikkelingen in het bibliotheekwezen over wetenschapsevaluatie tot informatiebeleid en de nog steeds groeiende mogelijkheden van de informatietechnologie. Een must voor al wie ervan overtuigd is dat informatie vandaag niet alleen een cruciale resource is, maar ook mooie kansen biedt tot persoonlijke en maatschappelijke ontwikkeling.

De elf lezingen zijn verspreid over het academiejaar en kunnen apart of als reeks worden gevolgd. Alle lezingen vinden plaats op de Stadscampus van de Universiteit Antwerpen. Voor meer informatie en het programma kan u terecht op onze website.

De opleiding Informatie- & Bibliotheekwetenschap is de enige universitaire bibliotheekopleiding in Vlaanderen. IBW levert sinds 1983 – 30 jaar geleden dus – informatieprofessionals af die creatief en innoverend te werk gaan in bibliotheken, documentatiecentra en andere informatie-intensieve organisaties.Geen opmerkingen:

Een reactie posten