Cultuurforum 23 april 2014 te Leuven

Op woensdag 23 april 2014 nodigt Vlaams minister van Cultuur Joke Schauvliege de cultuursector uit voor het vijfde publieksmoment van het Cultuurforum 2020. Plaats van afspraak: 30CC en M in Leuven.

Dit keer dompelen we ons onder in het thema, ‘de waarde van cultuur’, met Catherine de Zegher als keynotespreker. Catherine de Zegher is directeur van het Museum voor Schone Kunsten (MSK) in Gent. In 2013 was ze directeur van de vijfde Moskou Biënnale en curator van het Australisch Paviljoen op de 55ste Biënnale van Venetië. In 2010 maakte ze in het Museum of Modern Art in New York de gelauwerde overzichtstentoonstelling “On Line. Drawing Through the Twentieth Century” en van 2011 tot 2012 was ze artistiek directeur van de 18de Biënnale van Sydney.

Na de middag gaan twaalf parallelsessies dieper in op ‘de waarde van cultuur’. We hebben het onder meer over de UiTPAS, creatieve partnerschappen, hoe nieuw publiek bereiken via sociale media, cultuureducatie voor kinderen en jongeren, Arts Flanders en het Vlaams merkbeleid, een indemniteitsregeling voor musea, …

Meer info

Geen opmerkingen:

Een reactie posten