LIBIS werft aan (senior) applicatiebeheerder - vacaturebericht

Met het oog op de toekomst, de uitbreiding van het bestaande netwerk en omwille van interne verschuivingen is LIBIS op zoek naar een applicatiebeheerder. 

LIBIS biedt uitgebreide informaticadiensten aan voor bibliotheken, musea en archieven die naast KU Leuven ook worden gebruikt door meer dan 50 andere organisaties in Belgiƫ en het buitenland.
Het LIBIS dienstenaanbod voor bibliotheken maakt o.a. gebruik van de softwarepaketten Alma en Primo van de firma Ex Libris. Als integrator en dienstenleverancier helpen wij bibliotheken en documentatiecentra bij de migratie naar en ingebruikname van onze bibliotheeksystemen. We bieden de mogelijkheid tot aanpassing en uitbreiding van de nodige functionaliteiten en integratie met externe HR- en aankoopsystemen van de partner.

In het kader van toekomstige projecten en de uitbreiding van het bestaande netwerk zoekt LIBIS een applicatiebeheerder die het technische aspect van deze migraties en integraties op zich neemt.
LIBIS biedt een uitdagende omgeving met tal van mogelijkheden om je kennis bij te schaven en je creativiteit ten volle te benutten.

Het volledige vacaturebericht vind kan je terugvinden via KU Leuven of Jobat.

Interesse?
Meer informatie is te verkrijgen bij de heer Timo Lamparter, tel.: +32 16 19 40 71 of Bart Peeters, tel.: +32 16 32 22 65.
Solliciteren voor deze vacature kan tot en met 30/04/2021 via onze online sollicitatietoepassing .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten