Drie nieuwe collega's gezocht! Vacatures voor Business Consultant, Software Architect en Developer!

LIBIS is een IT-organisatie en wetenschappelijke dienstverlener van KU Leuven die instaat voor de uitrol en het beheer van gespecialiseerde systemen en digitale processen ter ondersteuning van het vindbaar, toegankelijk, uitwisselbaar en herbruikbaar maken van de diverse collecties en onderzoeksdata van KU Leuven en onze externe partners. 

We zijn op zoek naar verschillende profielen om ons team te vervoegen. LIBIS biedt een uitdagende omgeving met tal van mogelijkheden om je kennis uit te bouwen en je creativiteit ten volle te benutten. Je krijgt veel mogelijkheden om je te specialiseren en kennis te maken met de nieuwste ontwikkelingen rond het beheren, publiceren, delen en archiveren van verschillende types van data in een uitdagende academische context. Wij hechten veel belang aan een goede work-life balans en bieden uitgebreide mogelijkheden voor de professionele ontwikkeling van onze medewerkers. Je komt terecht in een divers team van 27 collega’s.

Werken voor KU Leuven biedt tal van voordelen waaronder 35 dagen vakantie, telewerk, eco-cheques, een fietsvergoeding … 

De drie functies betreffen een voltijdse of deeltijdse (min 80%) tewerkstelling voor onbepaalde duur. Solliciteren kan t.e.m. 31/08/2022.  

Meer informatie over één van onderstaande vacatures of solliciteren kan via onderstaande link:

  • LIBIS (KU Leuven) is op zoek naar een (Senior) Business Consultant, benieuwd?
  • (Senior) Software architect gezocht om ons team te versterken, interesse?
  • Developer met sterke IT skills, meer details? 

Graag toch nog iets meer inhoudelijke info?  Aarzel niet!  Neem contact op met  Jo Rademakers, Diensthoofd LIBIS (jo.rademakers@kuleuven.be of +32 16 322 264). 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten